UNITAS´28 2 KAPITULEERT IN SLOTFASE TEGEN SVHA 0 - 1

0 - 1

SVHA 3 (zon)

Mannen zondag, 2, 4e klasse 02

13 september 2015 11:00

Wamel - Het 2e elftal van Unitas´28 ging in de eerste competitiewedstrijd tegen SVHA 3 in de laatste minuut wel erg sneu onderuit met 0 - 1. De verder voortreffelijke keepende Robin Duifhuis liet een hebbende bal alsnog los waardoor het voor een Betuwse aanvaller wel erg makkelijk inschieten was in een leeg doel, 0 - 1. Hierdoor kwam de winst fortuinlijk bij de gasten terecht in een wedstrijd waar 0 - 0 beter op zijn plaats zou zijn geweest. In de 1e helft gaf de ploeg van trainer Michael van Eldijk geen enkele kans weg met een sterk spelende Jaimy van Eldijk als de nieuwe Nico in de achterste linie en aan de andere kant had Reinhoud van Ingen mogelijkheden om te scoren, de eerste keer kreeg hij een niet te missen kans opgelegd uit een afspeelbal van de goed spelende Jonathan Kimpiob Johnson maar kreeg de bal verkeerd op zijn schoen, vlak voor de pauze trof de actieve Van Ingen bij een inzet de doelpaal naast SVHA-keeper Roy Kuiper zodat met 0 - 0 de thee gedronken werd. In de 2e helft kwam goud-old Pepijn van Dijk in het veld voor Chiem Heijmen die met  het 1e elftal mee moest en Jarvin Adams kwam binnen de lijnen voor Mark van Dodeweerd die ook een goede indruk achterliet. In deze periode kwamen er kansen over en weer en moest keeper Duifhuis van de thuisclub enkele keren reddend optreden. Ook van Wamelse kant gingen enkele inzetten rakelings over of net naast het SVHA doel. Jordy Khemai kwam nog in het veld voor de moe gestreden Berry Damen en Unitas´28 leek de wedstrijd onder controle te hebben tot de voorlaatste minuut waarna even later met 0 - 1 het einde van deze openingswedstrijd kwam, jammer maar het zij zo. Drie punten achterstand op de koploper is zo slecht nog niet zullen we maar zeggen.
Komende zondag wacht eerst nog een afgelaste bekerwedstrijd in te halen en wel thuis tegen Barneveld 3, de aftrap is om 11.00 uur in Wamel en toeschouwers zijn van harte welkom bij de voorwedstrijd van de wedstrijd Unitas´28 tegen Krayenhoff  om half drie......