UNITAS SELECTIE KLAAR VOOR COMPETITIE

20 september 2021 9:15

J.L.

Wamel – Unitas’28 lijkt klaar voor de competitiestart komende zondag in Weurt tegen W.V.W. In de laatste bekerwedstrijd afgelopen zondag liet de ploeg van Gerard v Zwam daar geen twijfel over bestaan en won het tegen Edesche Boys met maar liefst 6 -1. De wedstrijd was nog geen 5 minuten aan de gang of aanvoerder Dirk-Jan v Verseveld liet het net van de tegenstander al bollen, 1 – 0. Halverwege de 1e helft was Bas Roelofs succesvol en nog voor de theepauze was dit bekerduel al beslist door treffers van Maarten v Ingen, Remco v Biesbergen en opnieuw Bas Roelofs. In de 2e helft scoorden de gasten vanaf 11 meter de bal achter invaller keeper Jur v Hal maar het slotakkoord was voor de thuisclub met een doelpunt van Tim v Kessel. Zoals al gezegd a.s. zondag 26 September de uitwedstrijd WVW 1 – Unitas’28 1, de aftrap in Weurt is om 14.30 uur. Het 2e elftal verloor geflatteerd met 0 – 4 van SVHA 2. De gasten hadden in de 1e helft het betere spel maar de thuisploeg streed voor elke meter. De Betuwnaren kwamen na een half uur spelen, na een handsbal binnen de 16 meter, vanaf 11 meter op voorsprong 0 -1. In de 2e helft was de thuisclub bij vlagen de betere ploeg en kreeg het volop kansen die echter onbenut bleven. Bij een slotoffensief viel het doelpunt aan de andere kant, 0 – 2. De overige 2 doelpunten waren nog slechts van belang voor de statistieken. Gezien het spelbeeld van deze jonge ploeg gaat de formatie van trainer Edwin Lagarde met vertrouwen de competitie tegemoet. Komende zondag is de competitiestart met een uitwedstrijd bij DSZ 2 in Boven Leeuwen, de aftrap op sportpark De Hoge Berg is om 10.30 uur