UNITAS’28 2 - AVIOS/DBV 2 2 – 3

8 november 2021 7:30

J.L.

Wamel – Het 2e elftal van Unitas’28 had een sterke start tegen de oudere garde van Avios/DBV 2. Na 20 minuten spelen was het Devi van Verseveld die na een fraaie aanval de openingstreffer op naam bracht. Nadat een doelpunt aan de andere kant werd geannuleerd wegens buitenspel was het even later Bob Dikker die de Alphense keeper verraste met een fraaie vrije trap in de uiterste hoek en stond 2 – 0 op het scorebord. Toen hierna doelpaal en -lat een grotere voorsprong voor de thuisclub verhinderde brak dat op en volgde nog voor de theepauze de aansluitingstreffer voor Avios/DBV. In de 2e helft kreeg de volop strijdende jeugdige ploeg van trainer Edwin Lagarde het steeds moeilijker tegen de ervaren oudere voormalige 1e elftal spelers van Avios/DBV, vooral toen Bret Thijssen na zijn 2e gele kaart voortijdig kon vertrekken en Unitas’28 met tien man stond. Ook met de nodige wisselspelers werd getracht het tij te keren maar de gelijkmaker hing in de lucht. In de slotfase ging de Wamelse ploeg nog onderuit ook door 2 tegengoals, 2 - 3 en dat was erg jammer, een gelijkspel zou de verhoudingen in het veld meer weer hebben gegeven en zo ging Unitas’28 alsnog strijdend ten onder. Komende zondag is er een inhaaldag en is Unitas’28 vrij, op zondag 21 November speelt de ploeg in Nijmegen tegen SV Waalstad 2, de aftrap op sportpark Staddijk Zuid is om 11.00 uur……