RICK TRAA MATCHWINNER BIJ UNITAS’28 JO14

11 november 2021 17:15

J.L.

VIJFDE WINST OP RIJ !!
Wamel – Gisteravond speelde Unitas’28 jo14 de inhaalwedstrijd tegen sv DFS uit Opheusden. Sinds de oorwasssing bij koploper Alverna op zaterdag 25 September heeft de ploeg van trainer Harrie Verbruggen en leider Hans van Eck in de 4e klasse geen wedstrijd meer verloren. Voor de 5e keer op rij won het team, nu werd er in een aardige wedstrijd met 2 – 0 gewonnen van sv DFS door 2 fraaie treffers van de hardwerkende en robuuste aanvaller Rick Traa al in de 1e helft. In de 2e helft liet de ploeg de teugels enigszins wat vieren, toch kreeg het nog kansen, ook de bezoekers kregen enkele kansen maar achterin stond het bij de thuisclub als een huis met laatste man en aanvoerder Lesley Goyer aan het hoofd en Jorn Rikken als een sublieme keeper die weinig tot niets weggaven zodat de ploeg van over de Waal geen bres kon slaan in de Wamelse verdediging, uiteindelijk met de 5e driepunter op rij als gevolg. En zo kon naast de leiding van dit team ook het hondstrouwe thuispubliek weer tevreden huiswaarts gaan en staat de ploeg in punten gelijk met koploper Alverna al heeft die ploeg nog een wedstrijd tegoed. Het wachten is dus op een misstap van de koploper en zelf blijven winnen dan zit er wellicht nog een feestje aan te komen in December. Komende zaterdag is er een inhaalprogramma en is de ploeg vrij, op zaterdag 20 November wacht de uitwedstrijd bij D.V.O.L. jo14-2 in Lent, de aftrap is om 13.00 uur op sportpark Vossenpels aan de Jo Eversstraat 2 in Lent.