R.V.W. 2 - UNITAS'28 2 3 - 1

10 oktober 2022 14:00

J.L.

EERSTE NEDERLAAG UNITAS 2 BIJ RVW 2 3 - 1

Heelsum – In de buurt van de Wageningse Berg speelde Unitas’28 2 haar wedstrijd op sportpark Wilhelmina in Heelsum tegen R.V.W. 2. Nadat al enkele kansen onbenut bleven kwam de thuisclub goedkoop op voorsprong na een uitgespeelde kans waarbij het er bij de defensie van Unitas’28 niet goed uitzag, 1 – 0. Een kwartier later een herhaling van zetten en stond 2 – 0 op het scorebord. Inmiddels was Frank Drost al geblesseerd uitgevallen, toen echter vlak voor de theepauze de ploeg uit Wamel op 1 – 2 kwam door een fraaie inzet van Rune van Wijk waarbij ook de Renkumse keeper geblesseerd uitviel leek alles weer mogelijk in de 2e helft voor de ploeg van trainer Danny Thijssen. Toch kwam R.V.W. nog voor de theepauze erg gemakkelijk op 3 – 1 nadat de achterhoede bij de gasten niet thuis gaf. Nadat in de 2e helft ook de clubscheidsrechter van dienst een duit in het zakje deed bij de thuisploeg door bij overtredingen de kaarten op zak te houden en vrije trappen, zelfs een penalty achterwege bleef werd er niet meer gescoord. Jammer maar daar kun je op dit niveau mee te maken krijgen helaas. Overigens kan dit verlies in eigen schoenen geschoven worden, als je zelf de kansen in de 1e helft al niet benut roep je dit over jezelf af. Een wedstrijd dus om maar snel te vergeten. Volgende week weer nieuwe winstkansen, op bezoek komt Elsweide uit Arnhem, een voor Unitas’28 nog onbekende tegenstander, de aftrap is om 11.00 uur in Wamel