UNITAS JO13 – LEONES JO13 4 - 5

20 oktober 2022 11:45

J.L.

Wamel – Gisteravond een leuke oefenwedstrijd gezien met veel doelpunten én fouten gemaakt door spelers die nog niet helemaal gewend zijn op een goot veld te spelen. Unitas’28 jo13 speelde er tegen de leeftijdgenoten van Leones. In de 1e helft kregen de gasten uit het dorpje net voorbij de brug legio kansen omdat de spelers in de defensie van Unitas’28 nog niet goed raad wisten waar ze moesten staan en lopen en keeper Harm Maes meestal kansloos was op de Lauwse inzetten. Toch kreeg ook de thuisclub goede kansen en was het Mees Palma Paras die met zijn doelpunt nog voor een draaglijke 1 – 4 ruststand zorgde. In de 2e helft leken de bordjes verhangen en was Unitas’28 de toonaangevende ploeg en met nog een gave hattrick van Mees Palma Paras verscheen er een aardige 4 – 5 eindstand op het scorebord en kon de ploeg van Harm, Jef, Eric, Michel en Ruben toch nog terugzien op een leerzame avond voor deze spelers met dank aan het hondstrouwe publiek. Op zaterdag 29 Oktober is de eerste wedstrijd in fase 2 en staat er een uitwedstrijd gepland tegen Blauw Geel’55 in Ede waar er al om half negen wordt afgetrapt !!