UNITAS 2 - GVC 2 1 - 3

14 november 2022 13:30

J.L.

VERLIES UNITAS 2 TEGEN GVC 2 1 – 3

Wamel – Het 2e elftal verloor dit seizoen voor het eerst op eigen terrein een competitiewedstrijd en wel tegen de studenten van het Wageningse GVC 2. Ondanks een vroege voorsprong moest het vooral in de 2e helft haar meerdere erkennen in de tegenstander. De wedstrijd was nog een twee minuten oud toen Rune van Wijk na een mooie aanval de score opende voor de thuisclub, 1 – 0 Binnen een half uur spelen kwamen de bezoekers na balverlies bij Unitas van dichtbij op gelijke hoogte. In de 2e helft een steeds beter spelende GVC waar de ploeg van trainer Danny Thijssen geen raad mee wist en stond er al spoedig een 1 – 2 op het scorebord. Een kwartier voor tijd eiste de prima keepende Dylan van Haren een dubbele hoofdrol voor zich op. Hij stopte een door hemzelf veroorzaakte pingel en hield zijn ploeg daarmee vooralsnog in de race naar een beter resultaat. In een poging een slotoffensief op te zetten bij de Wamelse ploeg viel het doelpunt aan de andere kant zodat met een 1 – 3 nederlaag het einde kwam van deze verder sportieve ontmoeting onder correcte leiding van scheidsrechter Peter-Jan van Ingen. Komende zondag een vrije dag, op dinsdag 22 November speelt het 2e elftal een oefenwedstrijd bij Aquila 2 waar William Gorissen de touwtjes in handen heeft. De aftrap in Dreumel is om 20.00 uur.