UNITAS 2 - RVW 2 1 - 1

6 maart 2023 13:00

J.L.

UNITAS 2 BLIJFT OP 1 – 1 STEKEN TEGEN RVW 2

Wamel – Het 2e elftal speelde gisteren de inhaalwedstrijd tegen het Renkumse RVW 2 en had daar de handen vol aan. In het eerste half uur liep de thuisclub achter de feiten aan maar daarna bij de inbreng van enkele wisselspelers kreeg de ploeg van trainer Danny Thijssen meer vat op de wedstrijd én ook doelkansen, Dylan van Haren had meer verdiend toen zijn fraaie inzet op de kruising uiteen spatte zodat met 0 – 0 de rust aanbrak. In de 2e helft was er meer te beleven. Na een handsbal bij de gasten binnen de 16 meter ging de bal op de stip maar de anders zo trefzekere Roel van Leeuwen zag zijn inzet helaas gestopt worden. Toen hierna RVW 2 na een goed uitgespeelde aanval over links de score opende met een fraaie trap in de verre hoek stond het 0 – 1. Nog geen 10 minuten later was het de goed spelende Giel van Kampen die bij een aanval op het Renkumse doel het laatste zetje gaf en 1 – 1 op het scorebord liet zetten. Later werd het wat grimmiger en bij een opstootje werden er bij de bezoekers 2 gele kaarten uitgedeeld, toch ging deze ploeg met nog 10 man verder. In de slotfase kwamen er nog kansen over en weer, bij Unitas’28 kreeg Roy Kesseleer een niet te missen kans en aan de andere kant moest de prima keepende Bret Thijssen enkele keren redding brengen om het dik verdiende punt in eigen huis te houden en zo bleef het na een boeiende 2e helft 1 – 1 waar uiteindelijk beide teams vrede meer hadden. Volgende week weer een uitwedstrijd, op het programma staat Elsweide 4 – Unitas’28 2 om 10.00 uur op sportpark Elsweide aan de Zuilesteinlaan 40 6825 AS Arnhem.