WINST VOOR UNITAS JO16 EN MO20

8 mei 2023 7:45

J.L.

UNITAS JO16 – REDICHEM JO16-2 8 – 2

Wamel – Na 4 nederlagen wist de ploeg van coach Harrie Verbruggen en zijn assistent Hans van Eck, Unitas’28 jo16-1 weer een overwinning te boeken. Tegen de ploeg uit Heelsum kwam de Wamelse formatie eerst nog op een 0 – 2 achterstand doordat de defensie bij de thuisclub twee keer over op snelheid werd geklopt. Echter nog voor de rust herstelde de ploeg zich en met 2 fraaie treffers van de goed spelende Joris de Vree stond er een 2 – 2 ruststand op het scorebord. In de 2e helft was Unitas’28 heer en meester en met nog elk twee doelpunten van Joris, Lex en Jorn kwam met er een verdiende 8 – 2 eindstand. Komende zaterdag 14 Mei speelt Unitas’28 de uitwedstrijd tegen diezelfde tegenstander, de aftrap aldaar is om 15.00 uur.

UNITAS MO20 – AQUILA MO20 2 – 0
Wamel – De meiden onder 20 van Unitas’28 maakten het verschil en wonnen de streekderby tegen Aquila met 2 – 0 door twee late doelpunten. Het waren Yara Lamers die bij een uitbraak de score opende en in de slotfase Lotte Janssen die uit een corner van Nikki van Lith de 2 – 0 eindstand op het scorebord bracht. Komende zaterdag 14 Mei is de return in Dreumel, de aftrap op sportpark De Zeven Morgen is om 15.00 uur