Advendo 57 JO13 vs Unitas 28 JO13

30 augustus 2020 13:30

Wamel 29-08-20

Verslag jo13-1   Advendo 57 vs  Unitas 28.    29-08-2020

Het was heeel vroeg toen we moesten verzamelen op de parkeerplaats bij Unitas, maar ik kon wel zien ondanks dat het heel vroeg was dat de jongens er heel veel zin in hadden. Voor sommigen was het ook best nog wel spannend want ja het was nu toch wel voor het eggie op groot veld. We hadden wel geoefend tegen de mo17 maar ja dat vonden de jongens niet echt mee tellen. Toen we er allemaal waren vertrokken we naar Ederveen. Het was ongeveer een half uurtje rijden dus nog best prima te doen. Eenmaal op het veld begonnen we natuurlijk met de warming up en ja die is ook anders als je naar groot veld gaat. Dan moet alles toch ff wat serieuzer. Na de warming up en de bal ff hebben rond getikt. Begon dan eindelijk de wedstrijd.

In het begin van de wedstrijd hadden heel veel kansen maar de keeper van de tegenstander zat er elke keer goed bij. Toen kwam de tegenstander met een aanval en dat was meteen raak 1-0 achter. Ondanks dat we 1-0 achter stonden gingen de koppen niet hangen want de jongens wisten dat er vandaag echt wel wat te halen viel. en dat werd al snel waarheid het werd 1-1 later in de eerste helft  viel ook de 2-1 en de 2-2 toen was het rust. De rust was heel anders dan normaal want we gingen niet de kleedkamer in. We moesten op het veld blijven ook kregen we geen ranja. Iedereen had gelukkig een eigen bidon mee. In de rust had ik niet veel te zeggen ik vond dat het gewoon super goed ging. de tweede helft begon, 20 minuten lang bleef het 2-2

Maaaaaar gelukkig scoorden wij daarna de 2-3. Ik bleef maar steeds kijken op mijn horloge, wanneer is het nou tijd. Oke nog 5 minuten dacht ik bij mezelf. Terwijl ik dat dacht werd het 3-3 en vlak daarna was de wedstrijd afgelopen. De 3 doelpunten zijn gemaakt door: Noud,Joris en Jorn.

De volgende wedstrijd is thuis en dan gaan we ervoor. Allemaal super goed gespeelt en supporters tot volgende week dan spelen we thuis om 11:30.