Unitas '28 1 (zon)

5e klasse E

28 april 2019 14:30

S.V.O.’68  - UNITAS’28  4 – 1

Ooij – Evenals afgelopen maandag bij DSZ verloor Unitas’28 ook de laatste uitwedstrijd van dit seizoen bij S.V.O.’68 met 4 – 1. Na een aftastende beginfase was het de iets betere thuisploeg die na bijna een half uur spelen na een mistasten in de defensie bij de gasten op voorsprong kwamen via Maikel vd Bergh. Twee minuten later lag de gelijkmaker alweer in het net, aanvoerder Tim van Kessel schoot de voorzet raak. Unitas’28 trof het hierna niet doordat de bal op de Wamelse stip ging na een lichte overtreding, dit buitenkansje werd benut door Kadeem Schel zodat met 2 – 1 de rust kwam.  In de 2e helft ontbrak het bij Unitas’28 aan doortastend- en doeltreffendheid en hadden ze geen geluk bij enkele gevaarlijke schoten van de prima spelende Dirk-Jan v Verseveld en Van Kessel op het Ooijse doel. Hierdoor kon het gebeuren dat de thuisploeg zo’n 20 minuten voor tijd de 3 – 1 door Ivo Pott en vlak voor tijd een geflatteerde 4 – 1 via Cas Ubbink op het scorebord verscheen na een slotfase die de ploeg uit Wamel door blessures met 9 man speelde omdat de toegestane wissels (de gebroeders Dikker en Stijn v Stippent) al verbruikt waren.  Rest nog een drietal thuiswedstrijden, komende zondag te beginnen tegen fusieclub AAC/Olympia. Winst zou leuk zijn want dan passeert Unitas’28 die ploeg op de ranglijst, de aftrap in Wamel is om 14.30 uur….