1 - 1

Unitas '28 1 (zon)

5e klasse E

25 november 2018 14:00

Heumen - Op sportpark De Toppenberg speelde Unitas'28 tegen Heumen en begon goed aan de wedstrijd. Al na 5 minuten kon jeugdspeler Bob Dikker een voorzet vanaf links bij de 2e paal binnen tikken, 0 - 1.  Hierna probeerde Unitas'28 nog meer druk te zetten op de Heumense defensie maar het spel was niet altijd even verzorgd. En zo kon later in de 1ste helft de thuisploeg een combinatie opbouwen vanuit het middenveld waarna Lars ter Steege diagonaal de bal binnen wist te schieten achter Niels v Os zodat met een 1 - 1 gelijk stand de rust kwam. In de 2e helft waren er nog wel enkele kansjes aan beide kanten maar gescoord werd er niet meer. Geen beste wedstrijd en een terechte gelijke eindstand aldus leider Peter Koolhout. Komende zondag komt het hoog genoteerde  DSZ op bezoek, hopelijk kan de ploeg van trainer Frans v Deinsen de ploeg uit Boven Leeuwen een hak zetten en verrassen door de punten in Wamel te houden, de aftrap is om 14.30 uur op het eigen sportpark in Wamel