DVE-Trajanus 1 (zon)

5e klasse E

7 oktober 2018 14:30

UNITAS’28  OVERKLAST  DVE TRAJANUS  6 - 1

Wamel – Unitas’28 heeft haar eerste overwinning binnen in dit nieuwe seizoen. In de thuiswedstrijd tegen DVE Trajanus werd maar liefst een 6 – 1 zege geboekt in een wedstrijd waarin de thuisclub van begin tot het einde domineerden. Na al enkele keren de 49 jarige Nijmeegse keeper op de proef te hebben gesteld was het na ruim een kwartier spelen de goed spelende Stef Hendrikx die fraai de openingstreffer op naam bracht. Toen Dirk-Jan v Verseveld, die deze middag ook weer eens zijn niet geringe techniek etaleerde in de 40ste minuut de 2 – 0 binnen prikte was het de op scherp spelende  Shahin Roshanaie  die zelfs op slag van rust er voor zorgde dat met een 3 – 0 voorsprong thee kon worden gedronken. In de 2e helft eenzelfde spelbeeld met Unitas’28 als bovenliggende partij en zo kon het gebeuren dat er rond de klok van 4 uur in de middag opnieuw 2 Wamelse treffers te noteren vielen. Eerst was het Shahin die voor de 4 – 0 tekende en even later was het aanvoerder Tim v Kessel zelf die de 5 – 0 binnen kopte. In de slotfase waarin Zidier Adams in de plek kwam van de goed spelende Stijn v Stippent en ook Stef Hendrikx een publiekswissel kreeg ten gunste van Bob Dikker vielen er nog twee doelpunten. Eerst mochten de Nijmegenaren de eer redden via Adil Hilal waarna Shahin Roshanaie bij de laatste vrije trap (nadat de snelle Chiem Heijmen die zich vrij voor de keeper speelde onderuit werd getikt) met een fraai strak schot in de kruising voor een 6 – 1 eindstand zorgde in deze sportieve wedstrijd. Volgende week staat de uitwedstrijd bij Niftrik op het programma en met dezelfde inzet en productiviteit behoort winst zeker weer tot de mogelijkheden. De aftrap op sportpark De Eik is om 14.30 uur