22 april 2019 14:00

Accommodatie

Onbekend

DSZ – UNITAS’28  4 – 1

Boven Leeuwen – Op sportpark De Hoge Berg speelde Unitas’28 de streekderby tegen DSZ . In de 1e helft geloofden de gasten nog in een goede afloop, vooral toen Bob Dikker vlak voor de pauze een vrije trap fraai binnen krulde, 0 – 1. Maar nog geen halve minuut later lag de bal er aan de andere kant al weer in hetgeen aantoont hoe kwetsbaar de ploeg van trainer Frans van Deinsen momenteel is.   In de 2e helft met de invallers Aziz Demirci, Shahin Roshanaie en Mark Kruijzen in de ploeg probeerde de Wamelse ploeg er bij een 1 – 1 ruststand nog het beste van te maken maar toen de 2 – 1 voor de thuisclub viel en even later Unitas’28 via een penalty een 3 – 1 achterstand opliep was het gedaan met de gasten. Dat het in de slotfase zelfs nog 4 – 1 werd voor de ploeg van de oud Wamelse trainer Tonnie v Dreumel deed de vreugde op het feestterras bij DSZ nog meer goed. Alle drie de zoons van Van Dreumel waren doeltreffend en Daan Smits maakte het kwartet doelpunten bij de thuisclub compleet. Voor DSZ zijn er nog volop kansen in de prijzen te vallen voor promotie, voor Unitas’28 die komende zondag de laatste uitwedstrijd speelt bij SVO’68 is het gedaan en spelen nog voor de eer. In de maand Mei spelen de Wamelnaren nog 3 thuiswedstrijden. De wedstrijd op zondag 28 April is op sportpark De Kempkes in Ooij en de aftrap is om 14.30 uur….