3 - 2

Unitas '28 2

6e klasse 01

30 september 2018 11:00

Ede - Op een bijna verlaten sportpark Peppelensteeg (bijna alle teams spelen daar op zaterdag) speelde het 2e elftal van Unitas'28 de 2e wedstrijd van deze competitie. Na het debacle van vorige week thuis tegen Beun.Boys 4 (0 - 3 verlies) was de ploeg van trainer Edwin Lagarde er alles aan gelegen vandaag een goed resultaat neer te zetten.  Kansen kwamen er aan beide kanten maar de 1e helft werd met 0 - 0 afgesloten. In de 2e helft kwamen Jorg Dikker en Rune v Wijk in de ploeg voor Ruben de Heer en Niels v Dodeweerd.  Binnen een kwartier spelen na de pauze stond de thuisclub op 2 -0 voorsprong. Met de niet fitte invaller Roel v Leeuwen die weinig kon laten zien leek het verlies aanstaande. Zeker toen een kwartier voor tijd de bal op de Wamelse stip ging en het 3 - 0 werd.  Mark v Dodeweerd liet zich nog geblesseerd vervangen door Gerard Lamers en in de slotfase echter toonden de bezoekers toch nog veerkracht en met doelpunten van Jordy Ebben en Sander Post kwam Unitas plotseling terug in de wedstrijd, 3 - 2.  Erg jammer was het dan ook toen een zuiver lijkend doelpunt van Mark Kruijzen in de slotminuut ten onrechte werd geannuleerd zodat een verdiend gelijkspel uitbleef. Hierdoor is de ploeg na 2 wedstrijden nog puntloos, volgende week in Weurt bij WVW 4 zal opnieuw een poging worden gedaan om het tijd te laten keren en voor het eerst dit seizoen punten mee naar Wamel te brengen.  De aftrap in Weurt is om 10.30 uur....  (Unitas'28  2 : Jasper Hol, Sander Post, Ruben de Heer, Rune v Wijk, Marco Smulders, Jordy Ebben, Rob de Leeuw, Mark v Dodeweerd, Mark Kruijzen, Roel v Leeuwen, Jorg Dikker, Frank Drost, Niels v Dodeweerd en Gerard Lamers)