2 - 3

ST: Victoria'25/UHC 3

6e klasse 01

25 november 2018 11:00

Wamel – Tegen uitgerekend deze tegenstander, Victoria’25  3 had het 2e elftal de mogelijkheid om via winst weer enkele plaatsen op de ranglijst te stijgen, het zat er zeker de 1e helft ook wel in maar een vijftal grote kansen bleven onbenut. Zoals gezegd in de 1e helft kreeg de aardig spelende ploeg van trainer Edwin Lagarde legio kansen maar met name Reinhoud v Ingen had zeker drie keer over een vette kans om te scoren maar hij kreeg de bal jammer genoeg niet tussen de palen. Ook Vince den Bieman had geen geluk bij een enkele inzet en Rob de Leeuw viel al vroeg geblesseerd uit na een overtreding. Hij werd vervangen door Jasper Hol. De veelal oudere gasten uit Afferden kregen af en toe een kans maar de doelpunten bleven bewaard voor de 2e helft. In die 2e helft met Ruben de Heer in de ploeg en het debuut van Mika Broeder werd het allemaal minder bij de thuisclub en kregen de gasten kansen.  Vooral de hoekschoppen kwamen gevaarlijk voor het doel van Jur v Hal en uit twee daarvan werd niet alert gereageerd door de Unitas verdediging én keeper, zo kon het gebeuren dat er na een uur spelen 0 – 2 op het scorebord stond. In de slotfase kreeg de thuisploeg een enorme veerkracht en met doelpunten van Jordy Ebben en Jasper Hol stond het zowaar weer gelijk, 2  - 2. Echter in de slotminuut bracht weer een weggegeven corner de winst alsnog bij de gasten en bleef het 2e elftal toch nog met lege handen achter. Komende zondag kan dit weer recht gezet worden wanneer om elf uur aangetreden moet worden tegen Diosa 4 die met één punt meer boven Unitas staat. Dit is de voorlaatste wedstrijd voor de winterstop, op zondag 9 December wordt de eerste helft van de competitie afgesloten thuis tegen GVC 2
( Unitas'28 : Jur v Hal, Frank Drost, Ruben de Heer, Sander Post, Marco Smulders, Rune v Wijk, Rob de Leeuw, Jasper Hol, Reinhoud v Ingen, Vince den Bieman, Jordy Ebben, Mark v Dodeweerd, Mika Broeder en Mart Fransen)