Unitas '28 2

6e klasse 01

18 november 2018 10:00

RUIME ZEGE VOOR UNITAS 2 BIJ RVW  0 – 7

Heelsum -  Voor het 2e elftal was het voor de tweede keer op rij een goede zondag. Bij RVW 3 werd op het Wilhelmina sportpark een degelijke en vooral ook goede wedstrijd gespeeld. Toch moest de ploeg van trainer Edwin Lagarde bijna een half uur wachten op de eerste Wamelse treffer. Nadat Rob de Leeuw in de beginfase al de doellat schampte was het uiteindelijk Mark Kruijzen die vanaf 11 meter mocht aanleggen nadat een RVW verdediger de bal met de hand uit de kruising sloeg hetgeen de openingstreffer opleverde. Tien minuten later was het jeugdspeler Vince den Bieman die de 2 – 0 in de touwen joeg. Toen op slag van rust diezelfde Den Bieman vanaf eigen helft goed doorging en met een poeier de RVW keeper kansloos liet was met de 0 – 3 ruststand de thee lekker. In de 2e helft kwamen oud en jong in het veld, good old Gerard Lamers en nog een andere jeugdspeler, Quinten Schippers in het veld. Na pakweg een uur spelen was het Mark Kruijzen die na goed voorbereidend werk van Jordy Ebben de 0 – 4 voor rekening nam. Toen een kwartier voor tijd Mark Kruijzen opnieuw het net vond , 0 – 5 was het 5 minuten later Zidier Adams die de rebound benutte na een vrije trap van Rob de Leeuw gekeerd door de doelman, 0 – 6.  In de slotfase waarin de gasten uit waren op de eretreffer maar door de goed keepende Jasper Hol niet werd gegund,  zag hierna Gerard Lamers nog zijn inzet op de doelpaal uiteenspatten en voltooide Mark Kruijzen zijn hattrick. Hij bracht met een fraaie kopbal na een vrije trap van Gerard Lamers de eindstand op 0 – 7.  Hiermee kwam het einde van deze sportieve wedstrijd en zit de ploeg al akelig dichtbij de “tienpuntensoep”. Die kan volgende week behaald worden wanneer Victoris’25 3 op bezoek komt en bij opnieuw winst komt het linkerrijtje in zicht en ligt alles weer op schema.  De wedstrijd Unitas’28 2 – Victoria’25 3 begint om 11.00 uur op het eigen sportpark “De Parken”
(Unitas'28 : Jasper Hol, Ruben de Heer, Quinten Schippers, Sander Post, Marco Smulders, Rune v Wijk, Rob de Leeuw, Vince den Bieman, Mark v Dodeweerd, Mark Kruijzen, Gerard Lamers, Zidier Adams, Reinhoud v Ingen en Jordy Ebben)