9 december 2018 12:00

Accommodatie

Onbekend

OPNIEUW VERLIES UNITAS 2

Wamel – Ook in de laatste wedstrijd voor de winterstop wist het 2e elftal geen winst te behalen tegen een vooral in de 1e helft sterker GVC 2. Al na 10 minuten schoten de gasten raak, 0 – 1. Halverwege deze periode werd bij GVC een handsbal binnen de 16 bestraft met een pingel en het was Gerard lamers die de bal vanaf 11 meter snoeihard in de kruising joeg, 1 – 1.  Lang had de ploeg van trainer Edwin Lagarde geen plezier van de gelijkmaker want nog geen minuut later schoot een Wageningse aanvaller de bal uit een corner rechtstreeks binnen, 1 – 2. Hoewel de thuisclub niet echt slecht speelde crëeerde het nauwelijks kansen.  Nog voor de pauze beslisten de gasten in feite de wedstrijd door na geklungel bij Unitas nummer drie binnen te knallen. In de 2e helft leek het met Tyler Geitenbeek en Pepijn v Dijk beter te gaan en waren de Wamelse aanvallers regelmatig voor het Wageningse doel te vinden maar toen na verloop van tijd een overtreding van Marco Smulders binnen de 16 meter een benutte penalty opleverde voor GVC, 1 – 4 was de wedstijd voorbij en was de 8ste nederlaag een feit. Nog voor een aankomende regenbui floot de goed leidende scheidsrechter Kees v Ooijen rijkelijk vroeg voor het einde.   Na 3 bekerwinstpartijen, 3 competitiezeges  en 9 verliesbeurten (waaronder een bekerwedstrijd) is de winterstop aangebroken. Al met al een teleurstellende 1e seizoenshelft, op deze manier wordt het er allemaal niet gemakkelijker op. Misschien dat er in de winterperiode nog impulsen los komen om het tij te doen keren. Over 9 weken wordt de competitie hervat met de 11 returnwedstrijden, te beginnen op Zondag 10 Februari uit bij Beuningse Boys 4 om half tien, Wij van Unitas 2 wensen iedereen alvast fijne kerstdagen, een leuke jaarwisseling en vooral ook een sportief 2019 toe……..
(Unitas'28 2 : Jur v Hal, Frank Drost, Ruben de Heer, René v Elk, Marco Smulders, Rune v Wijk, Gerard Lamers, Pepijn v Dijk, Mark v Dodeweerd,  Jasper Hol, Roel v Leeuwen, Pieter Koolhout, Tyler Geitenbeek en Jesse v Verseveld)