Unitas'28 2 wint oefenwedstrijd bij Buren 2 met 0-4

SV Buren 2

0 - 4

Unitas '28 2

11 februari 2014 20:00

Het 2e elftal van Unitas´28 speelde gisteravond een oefenwedstrijd in Buren tegen het 2e elftal van de gelijknamige club. Na een regenuurtje was het net op tijd mooi droog op sportpark `t Hulster in Buren. Na een rommelig begin met enkele kansjes voor de thuisclub kreeg de formatie uit Wamel meer grip op de wedstrijd en na enkele gemiste kansen van Pieter Koolhout en Reinhoud v Ingen was het in de 37e minuut raak . De van politie-wege flink afgevallen Pieter Koolhout speelde de bal op de sterk spelende Maarten v Ingen die vervolgens de score opende, 0 - 1 hetgeen ook de ruststand werd. Na de pauze kwam Joey Berghegen na een sabbatical van 5 jaar Victor v Swam aflossen in het doel hetgeen, behoudens nog wat onwennigheid, hem goed af ging.  In de 2e helft was het na 5 minuten invaller Mark Kruijzen die de bal van afstand fraai in het doel stiftte, 0 - 2. Hierna brak een fase aan waarin spelers van de thuisclub meer aandacht op de ledematen van hun tegenstander hadden dan op de bal. Wat dat betreft is er nog volop werk aan de winkel voor trainer Marco de Jonge van de gastheren. In de 80e minuut was het invaller Jarvin Adams (hij kwam in het veld voor de moe gestreden walrus Peter-Jan v Ingen) die een sublieme steekpass van gastspeler Pepijn v Dijk even subliem in het doel lepelde waarop de Betuwse doelman alleen maar naar kon kijken, 0 - 3. In de slotfase was het wederom Mark Kruijzen die goed voorbereidend werk van Maarten v Ingen afmaakte en 0 - 4 op het scorebord liet zetten. Hiermee kwam een einde aan een leuke oefenvoetbalavond