24 november 2019 14:00

Accommodatie

Onbekend

S.V.H.A. 1 – UNITAS 1    1 – 1

Herveld – Op het kunstgrasveld bij S.V.H.A. had Unitas’28 in de 1e helft  de wedstrijd onder controle maar door een te laag tempo creëerde het navenant geen kansen zodat de rust met 0 – 0 kwam. In de tweede speelperiode werd het spel gaandeweg onrustiger met veel balverlies en slechte passes terwijl ook de aanvallers geen potten konden breken. Ook de ingebrachte wissels, Maarten v Ingen voor Stijn v Stippent en Vince den Bieman voor de geblesseerde Zabi Ghaili konden het tij niet keren en door weer balverlies en een te trage omschakeling maakte de thuisclub in de counter 1 – 0.  Hierna was trainer Gerard van Zwam genoodzaakt een alles of niets offensief in te zetten, Zidier Adams ruimde het veld voor Chiem Heijmen en uit een scrimmage was het Cas v Hal die de gelijkmaker scoorde. In de slotfase probeerden de gasten nog wel de winnende treffer te forceren maar zijn waren daartoe helaas niet bij machte deze middag zodat beide teams met een gelijkspel uiteen gingen , voor Unitas’28 wederom twee verliespunten en S.V.H.A. kon met dat ene puntje de laatste plaats in de poule overdoen aan Batavia. Komende zondag de thuiswedstrijd tegen het Heterense S.D.O.O. met wellicht weer winstmogelijkheden, de aftrap in Wamel is om 14.30 uur