Unitas '28 1 (zon)

5e klasse D

20 oktober 2019 14:30

VICTORIA’25 – UNITAS’28  4 – 3

Afferden – Ondanks drie doelpunten in een uitwedstrijd was Unitas’28 niet scherp genoeg bij Victoria’25 en met net één doelpuntje meer voor de thuisclub bleven de drie punten overigens terecht in Afferden.  Na een zwakke 1e helft stond  Victoria’25 op een 2 - 0 voorsprong via Boy de Zwart die geklungel in de Wamelse defensie afstrafte. Ook viel Tim v Kessel al na een half uur spelen geblesseerd uit bij Unitas’28 en werd vervangen door Chiem Heijmen. Na de eerste treffer van Unitas'28 door aanvoerder Dirk-Jan v Verseveld in de 55ste minuut leek er weer hoop voor de gasten. Toen echter 5 minuten later Stijn v Stippent mistastte kreeg Gijs de Groot vrije doorgang en was Edgar Florissen kansloos op zijn inzet, 3 – 1. Hierna wist Unitas’28 opnieuw de aansluiting te vinden door een doelpunt van Shahin Roshanaie, 3 – 2.  Hierna ging Unitas’28 op jacht in de hoop naar alsnog een puntje maar 5 minuten voor tijd echter was het Koen Lammers die de 4e treffer binnen prikte voor de thuisclub en 4 – 2 op het scorebord verscheen. In de extra tijd scoorde Chiem Heijmen nog de 4 – 3 maar dat was tegen het tiental van Victoria’25 (na een rode kaart) te laat voor de ploeg van trainer Van Zwam na een niet best gespeelde wedstrijd. Komende zondag echter opnieuw weer winstkansen in de thuiswedstrijd tegen Niftrik die gisteren de kous over de kop getrokken kreeg en thuis met 2 - 3 verloor van SCD’33. De aftrap is om half drie op “De Parken “ in Wamel