Geen toeschouwers en geen doelpunten bij Avios/DBV – Unitas’28

0 - 0

Unitas '28 1 (zon)

5e klasse D

4 oktober 2020 14:30

ALPHEN - De wedstrijd Avios/DBV vond plaats bij een bijzonders sfeer met een gesloten kantine en zonder publiek. Waarschijnlijk zal er in de toekomst op terug worden gekeken als een historisch moment, want nooit eerder vond het amateurvoetbal achter gesloten deuren plaats.

Het waaide hard in Alpen en Unitas begon de wedstrijd met de wind in de rug, echt veel voordeel haalde ze hier niet uit. Toch waren de beste kansen in de eerste helft voor Unitas maar bij deze kansen stond de keeper van Avios/DBV telkens op de goede plek. In de tweede helft had Avios/DBV het voordeel van de wind maar ook zij wisten hiervan niet te profiteren zodat de eindstand 0- 0 bleef. Volgende week speelt Unitas”28 thuis tegen VVLK uit Leuth.