Ooigraaf 2
6641TZ
BEUNINGEN GLD
tel. 024-6772270

Met een brede selectie nam Maas en Waal het vandaag op tegen de dames van Beuningse Boys, de eerste 20 minuten had Maas en Waal de overhand creëerde wat kansjes maar deze werden niet benut totdat Amy een corner voor het doel slingerd en in de kluts Kelly het laatste zetje gaf 0-1!.

In de rust heeft trainer Harrij de dames nog een keer op scherp gezet voor de 2e helft.
Na ongeveer een kwartier werdt de bal vanuit het middenveld de diepte ingestuurd waar Anika sneller bij de bal was dan de uitgekomen keepster en maakte 0-2!

In de uitfase kregen we nog wel een doelpuntje tegen maar de winst kwam niet meer in gevaar!

Volgende week zondag om 10:30 spelen we de kampioenswedstrijd tegen de dames van Ewijk!