Datum

29 september 2013 12:30

Accommodatie

Onbekend

Driel – Het 2e elftal van Unitas’28 moest uit naar Driel en kwam al spoedig op een 0 – 1voorsprong door Pieter Koolhout. Hierna kreeg de ploeg van trainer William Gorissen nog meer kansen om te scoren maar zoals wel vaker bleven die onbenut zodat 0 – 1 ook de ruststand werd. In de 2e helft werd het er allemaal niet beter op en de irritant en inconsequent leidende Drielse scheidsrechter riep de nodige kritiek op zich af waarna Rob de Leeuw na een overtreding met geel 10 minuten naar de kant moest. En net in deze periode scoorde de thuisclub de gelijkmaker. In de slotfase moest Victor v Swam nog enkele keren gestrekt om het éne puntje mee de Waal over te nemen. Komende zondag is de thuiswedstrijd tegen Echteld 2 uitgesteld, donderdagavond speelt de ploeg een oefenwedstrijd in Velddriel tegen RKVSC om 20.00 uur.