UNITAS'28 LIJDT EERSTE NEDERLAAG BIJ AVIOS 3 / 2

Mannen zondag, 1, 5e klasse E

27 september 2015 14:30

Scheidsrechter

Baardman, P.

Alphen - Uitgerekend in de streekderby bij Avios leed Unitas'28 na 3 gelijke spelen geheel onnodig de eerste nederlaag. De start was voor de Wamelnaren veelbelovend. Met een wereldgoal van Mark Kruijzen kwamen de gasten na 20 minuten op voorsprong. Kansen om de voorsprong te vergroten bleven onbenut waarna Joep v Baren met ook een schitterend doelpunt de thuisploeg langszij bracht. Nog voor de theepauze kwam de ploeg van trainer Bert v Baren op een 2 - 1 voorsprong door Ronald Pfeiffer waarbij het er in defensief opzicht niet goed uitzag bij de gasten. In de 2e helft kon Unitas'28 de goede start nog een vervolg geven nadat Robin v Versendaal met een poeier de gelijkmaker binnen schoot. Echter, Pieter Strik kon hierna de thuisclub nogmaals laten opveren en de  Unitas'28 keer Niels v Os met een inzet voor de derde keer wist te verrassen. In de slotfase was te zien dat de gasten wellicht de betere voetballers hebben maar in ander opzicht nog wel wat kunnen leren van de tegenstander en zo kon het gebeuren dat zowel Ruud v Kerhof als ook Aziz Demirci bij Unitas'28 voortijdig het veld konden verlaten waarmee het allemaal nog erger werd voor de Wamelse ploeg en met de 3 - 2 een teleurstellend einde kwam aan deze verder sportieve streekderby.
Volgende week wacht koploper W.V.W. in Weurt en in het verleden heeft de ploeg van trainer Co v Gelder laten zien juist tegen de koploper de beste wedstrijden te spelen, volop kansen dus komende zondag op sportpark De Kamp waar om half drie de aftrap is