Onverdiend verlies Unitas´28 bij koploper Diosa 2 - 1

Mannen zondag, 1, 5e klasse E

18 oktober 2015 14:30

Scheidsrechter

Khalifa, O.

Balgoy - Unitas´28 speelde een beste wedstrijd bij koploper Diosa en leed een onverdiende 2 - 1 nederlaag. In de 1e helft kwamen de gasten verdiend op voorsprong door een magistrale treffer van Lodi van Elk. Halverwege de 2e helft kwam Diosa langszij door een rake kopbal van Leon Verburgh. In de slotfase kwamen er nog kansjes een beide zijden en leek het erop dat 1 - 1 de eindstand zou worden. Echter vlak voor tijd werd een overtreding binnen de 16 meter met een penalty bestraft en Rob Peters benutte dit buitenkansje, 2 - 1 zodat de thuisclub alsnog even onverwachts als onverdiend aan het langste eind trok. Komende zondag is er een inhaalprogramma en is Unitas´28 vrij. Op zondag 8 November komt Niftrik op bezoek in Wamel. Wanneer de ploeg van trainer Co van Gelder de wedstrijd van gisteren een vervolg kan geven zijn er zeker winstkansen. Dat zal ook nodig zijn om de beroerde stand op de ranglijst een beter aanzien te geven.
 Morgen, dinsdagavond speelt Jong Unitas´28 onder 23 jaar een oefenwedstrijd tegen de leeftijdgenoten van Candia´66, de ploeg van onze allerbekende Servier Conjaerts die daar evenals Pieter Koolhout bij Unitas´28  stage loopt als trainer. De aftrap in Rhenen is om 20.00 uur en toeschouwers zijn welkom