Mannen zondag, 1, 5e klasse E

17 april 2016 14:30

Scheidsrechter

Ewijk, D.J. van

Wamel - De altijd beladen streekderby van Unitas´28 tegen het Alphense Avios eindigde in een terechte 1 - 1 onbeslist. In de  1e helft waren echte doelkansen aan beide zijden schaars en werd dan ook met een 0 - 0 ruststand afgesloten. In de 2e helft waren er meer kansen en vielen beide treffers vanaf 11 meter. Al na 5 minuten werd een overtreding van Jeroen Raijmann met een pingel bestraft, Walter van Zwam schoot de bal onberispelijk binnen, 0 - 1. Hierna kregen de gasten enkele kansen de wedstrijd in hun voordeel te beslissen maar zochten het Wamelse doel op de verkeerde plaats of vonden een sterk keepende Niels van Os op hun weg. Later in de wedstrijd kreeg ook de thuisclub een penalty toegewezen na een Alphense overtreding en was het Robin van Versendaal die vanaf 11 meter de verdiende gelijkmaker binnen schoot. Van de slotfase was weinig meer te zien door een felle hagelbui, Unitas´28 kwam nog wel goed weg toen een Alphense inzet van de doellat terug kwam maar verder werd er niet meer gescoord zodat met de gelijke stand het einde kwam van deze sportieve streekderby die nog redelijk druk bezocht werd.