UNITAS´28 HARD ONDERUIT BIJ BATAVIA 4 - 0

6 maart 2016 14:00

Scheidsrechter

Heijmans, H.J.T.

door Pieter Koolhout
Batenburg - Unitas´28 speelde bij Batavia een uitermate zwakke partij, met name in de 1e helft waarvan de thuisclub gretig profiteerden. Al spoedig kopte de kleinste man van het veld, Roel Hendriks Batavia op een 1 - 0 voorsprong. Na een half uur leken de gasten meer grip te krijgen op de wedstrijd maar nog voor de theepauze stond er al een veilig lijkende 3 - 0 op het scorebord door 2 treffers van Colin Heikens. Een donderspeeche in de rust bracht in elk geval meer werklust in de 2e helft en in die periode waren de betere kansen dan ook voor Unitas´28 maar het was Dennis Kaldenberg die de eindstand op 4 - 0 bepaalde. Positief was dat de invallende jeugdspelers Jaimy van Eldijk en Jorg Dikker een goede indruk achterlieten. Wil de ploeg van trainer Jack van Stippent nog een rol van betekenis spelen in het resterende deel van deze competitie dan zal er uit een ander vaatje getapt moeten worden. Komende zondag komt het hoog genoteerde Diosa op bezoek en een eerste overwinning in 2016 zou geen overbodige luxe zijn. De aftrap is om half drie op het eigen sportpark