Mannen zondag, 1, 5e klasse E

24 april 2016 14:30

Scheidsrechter

Schellekens, H.J.M.

Wamel - Op het eigen sportpark " De Parken "  speelde Unitas'28 haar voorlaatste thuiswedstrijd tegen het Ochtense Uchta en liet het publiek vooral in de 2e helft genieten van fraaie doelpunten. In de 1e helft ging het nog redelijk gelijk op maar waren de betere kansen al voor Unitas'28. Het was Niels Kuypers die in de 25ste minuut zijn eerste treffer in de hoofdmacht van Unitas'28 kon laten aantekenen na goed voorbereidend werk van Lodi van Elk en de 1 - 0 binnen knalde. In het verdere verloop van deze speelhelft werd er niet meer gescoord. Inmiddels waren bij Unitas'28 Mark Kruijzen en Jeroen Raymann al geblesseerd uitgevallen en vielen de invallers Maarten van Ingen en Ruud van Kerkhof verdienstelijk in. Toen Tim van Kessel in de 5e minuut van de 2e helft op fraaie wijze de Ochtense doelman vanuit moeilijke positie verraste en de 2 - 0 binnen schoot was het Ochtense verzet deels gebroken, zo leek het. Toch was het de Unitas'28 keeper Niels van Os die met enkele knappe reddingen voorkwam dat de gasten terug kwamen in de wedstrijd. Hierna verdubbelde Unitas'28 de voorsprong met nog fraaie treffers van Rik van Kerkhof en Jesse van Verseveld zodat met 4 - 0 het einde kwam van deze sportieve wedstrijd. Volgende week zondag staat de streekderby uit bij DSZ op het programma, de aftrap is om half drie op sportpark De Hoge Berg aan de Trambaan in Boven Leeuwen waar toeschouwers opnieuw van harte welkom zijn.....