UNITAS´28 2 VERLIEST VAN STERKER BRAKKENSTEIN 3 5 - 1

5 - 1

Unitas '28 2 (zon)

Mannen zondag, 2, 4e klasse 02

18 november 2015 20:00

Nijmegen - Op het prachtig nieuw aangelegde kunstgrasveld bij Brakkenstein leed het 2e elftal van Unitas´28, ondanks de inbreng van een drietal 1ste elftal spelers, een grote nederlaag tegen een in alle opzichten betere tegenstander. Een valse start waarin de organisatie ver te zoeken was leverde al een vroege 2 - 0 achterstand op. In een fase waarin de gasten¨probeerde het herstel te zoeken kwam de 3 - 0 en bleek al dat er weinig te halen viel op deze toch nog mooie voetbalavond. En of het nog niet genoeg was deed op slag van rust ook de clubscheidsrechter nog een duit in het zakje en vanaf 11 meter werd Joey Berghegen voor de 4e keer gepasseerd. In de 2e helft kwam het lang verwachte debuut van René van Elk als gelegenheids laatste man en deed het zo slecht nog niet. Halverwege deze speelhelft was er een wereldgoal te zien van Jaimy van Eldijk waarop de Nijmeegse keeper geen kijk had, 4 - 1 . In de slotfase haalde de thuisclub nog één keer de trekker over en bepaalde daarmee de eindstand op 5 - 1.
Komende zondag voor de 3e keer op rij naar Nijmegen, deze keer naar sportpark Winkelsteeg waar om half elf afgetrapt wordt voor de wedstrijd Keizerstad 3 - Unitas'28  2 met wellicht meer winstkansen