JEUGDIG 2e ELFTAL BIJNA GELIJK OP MET OPHEMERT 1 2 - 3

vv Ophemert 1 (zon)

3 - 2

Unitas '28 2

17 januari 2016 10:15

Tiel -  Op het kunstgrasveld op sportpark De Ridderweide van R.K.T.V.C. in Tiel speelde het 2e elftal van Unitas´28 een aardige oefenwedstrijd tegen het team van Ome Piet (Mark v Dodeweerd), het 1e elftal van Ophemert. De jeugdige formatie van de coach Michael van Eldijk met 7 tieners in de ploeg kwamen zelfs op een 1 - 0 voorsprong. Een scherp genomen vrije trap van Frank Drost werd door aanvoerder Niels Kuypers in een doelpunt omgezet. Persoonlijke fouten zorgden ervoor dat Ophemert de stand nog voor der rust in een 1 - 3 voorsprong kon ombuigen. Inmiddels was Kevin v Haren met wat lichamelijk ongemak vervangen door Kars van Heck die verder een beste partij speelde. Verder kwamen later in de wedstrijd ook nog de telaatkomers gebroeders v Ingen en Jarvin Adams in het veld en in de 2e helft ging het aardig gelijk op. Deze periode was van een beter gehalte en het was invaller Reinhoud van Ingen die uit een corner de 2 - 3 achter het standbeen binnen hakte. Het bleek de enige treffer in deze helft zodat met deze stand kwam ook het einde van deze sportieve wedstrijd kwam al moest Jaimy van Eldijk in de slotfase na een overtreding verstandelijk gewisseld worden. De oefenwedstrijd in Ewijk komende zondag gaat helaas niet door. Misschien nog een andere oefenwedstrijd op deze zondag ??