UNITAS´28 ONNODIG HARD ONDERUIT TEGEN RODA´28 2 - 6

Mannen zondag, 1, 5e klasse E

6 november 2016 14:30

Scheidsrechter

Grisel, M.G.M.

Wamel - Het 1e elftal van Unitas´28 ging gistermiddag onnodig hard onderuit tegen het Winssense Roda´28 dat overigens de winst dik verdiende. De opening was voor de thuisclub, de begintrap voor de gasten werd onderschept en uit de daaropvolgende eerste aanval werd er binnen 20 seconden al fraai gescoord door Zabi Ghaili, 1 - 0. Dit was helaas voorlopig de enige wapenfeit bij de ploeg van trainer Frans van Deinsen en al spoedig werd het Wamelse doel tot tweemaal toe bij een aanval doorboord en stond voor Roda´28 via Stijn Gradussen en Marijn van Kraaij alweer de 1 - 2 op het scorebord. In de tussentijd werd bij Unitas´28 Jesse van Verseveld al geblesseerd vervangen door Jasper Hol.  Toen na ruim een half uur spelen een scherp genomen corner van opnieuw Marijn van Kraaij niet goed werd beoordeeld stond er al een 1 - 3 ruststand op het scorebord. Ook was bij de thuisclub inmiddels al Mark Kruijzen vervangen door Niels Kuijpers. Toen in het begin van de 2e helft Stijn Gradussen 1 - 4 in de touwen prikte leek Unitas´28 een afstraffing tegemoet te gaan. De thuiscub echter kreeg nu een goede periode waarin het geruime tijd op de helft van de tegenstander speelde en het was Lodi van Elk die de rebound benutte nadat Zabi Ghaili op de keeper schoot en 2 - 4 scoorde.  Ook nu bleef Unitas´28 nog de betere ploeg maar helaas bleef de zo gewenste aansluitingstreffer bleef uit en zo kon het gebeuren dat de gasten met nog twee treffers van Marijn van Kraaij en Bram Versteeg zorgden voor een 2 - 6 eindstand en kon Unitas´28 de winst van vorige week bij Batavia geen vervolg geven. Volgende week nieuwe kansen bij FC Kunde in Nijmegen, de aftrap is om half drie op sportpark GYMNASION aan de Heyendaalseweg 141