UNITAS´28 OOK KOPJE ONDER TEGEN DSZ 0 - 3

Mannen zondag, 1, 5e klasse E

27 november 2016 14:30

Scheidsrechter

Otten, L.H.G.D.

Wamel - Onder redelijke belangstelling en een schraal zonnetje werd vandaag de streekderby Unitas´28 - DSZ gespeeld. In een leuke en sportieve wedstrijd ging de ploeg van trainer Frans van Deinsen opnieuw onderuit. De 1e helft hadden de gasten uit Boven Leeuwen de betere kansen. Toch leek de rust met 0 - 0 te komen maar een penalty vlak voor de pauze na een lichte overtreding van Mark Kruijzen werd door Yorick Diebels binnen geschoten, 0 - 1.  In de 2e helft had het strijdende Unitas´28 aanvankelijk geruime tijd volop kansen maar die bleven onbenut. Aan de andere kant vloog na een uur spelen de bal er wel in na een solo van ex-Unitas´28 spits Roy Peters hetgeen 0 - 2 betekende. Hierna kwamen er kansen over en weer maar het was  opnieuw Yorick Diebels die in de slotfase van de wedstrijd de eindstand op 0 - 3 bepaalde.
Komende zondag 4 December de laatste wedstrijd voor de winterstop en wel naar Groesbeek waar om 14.00 uur de aftrap is tegen DVSG op sportpark Hoge Horst. Om nog voor de winterstop onderin weg te komen is het noodzakelijk deze tegenstander te verslaan. Op zondag 11 December is Unitas´28 vrij en hierna begint de winterstop.