RUIME BEKERWINST UNITAS´28 2 TEGEN A.W.C. 5 5 - 1

5 - 1

AWC 5 (zon)

Mannen, 2, Groep 1 37

21 augustus 2016 11:00

Het 2e elftal van Unitas´28 behaalde een goed resultaat in de eerste bekerconfrontatie met A.W.C. 5 en na een 1 - 0 ruststand werd er uiteindelijk wat geflatteerd maar verdiend met 5 - 1 gewonnen. Na al diverse kansen te hebben gehad was het Roel van Leeuwen die vlak voor de pauze de thuisclub op voorsprong schoot na fraai voorbereidend werk van de goed spelende Mark v Dodeweerd en Luuk Walraven. Daarvoor kwam keeper Kurt Vermeulen met de schrik vrij toen de doellat redding moest brengen bij een Wijchense inzet. Deze 1e helft was gelijk wel ook het beste deel van de wedstrijd hoewel de meeste doelpunten nog komen moesten.  In de 2e helft kwamen dus nogeens 5 Wamelse doelpunten. Een vrije trap en een pingel werden verzilverd door Gerard Lamers en tussendoor scoorde Jaimy van Eldijk op fraaie wijze en was het Luuk Walraven die zijn eigen keeper invaller Joey Berghegen verrastte. Daarna kreeg de Wijchense formatie met veelal oud 1e elftal spelers in haar gelederen met doelpunten van nogmaals Lamers en Reinhoud van Ingen  de kous over de kop getrokken en kreeg de eerste bekerwinst voor de ploeg van trainer Pieter Koolhout nog meer glans, eindstand 5 - 1. Komende donderdagavond de tweede oefenwedstrijd en wel in eigen huis tegen Victoria´25  2. De aftrap is om 20.00 uur. Komende zondag speelt de ploeg al om half tien s´morgens bij Woezik 6 de volgende bekerwedstrijd.