OPNIEUW VERLIES VOOR UNITAS´28 2 TEGEN SDOO 2 1 - 3

1 - 3

SDOO 2 (zon)

Mannen zondag, 2, 4e klasse 01

16 oktober 2016 12:00

Wamel - Het 2e elftal speelde op deze mooie zondag thuis tegen het Heterense SDOO 2. Door helaas opnieuw weer telaatkomers kon trainer Pieter Koolhout niet met zijn beoogde samenstelling beginnen. Toch was er een aardige 1e helft te zien, desondanks kwam de ploeg op achterstand na een 20 minuten spelen. Na een half uur werd door Niels Kuipers de verdiende gelijkmaker binnen geschoten na een aardige aanval.  De 2e helft leverde een zwakke start op hetgeen resulteerde in een vroege 1 - 2 achterstand. Na wat kansen aan Wamelse kant bleef de 2e gelijkmaker uit en toen later een schot van een der gasten door Joey Berghegen verkeerd werd gepareerd stond er 1 - 3 op het scorebord en was de 5e nederlaag een feit. Komende donderdagavond krijgt de bekercompetitie een vervolg, het 2e elftal speelt dan uit bij Ewijk 3 en kan zich bij winst bij de laatste 16 scharen. De aftrap op sportpark De Blatenplak is om 20.00 uur.