OPNIEUW ZWAAR VERLIES VOOR UNITAS´28 2 BIJ SVHA 9 - 3

Datum

6 november 2016 11:00

Accommodatie

Onbekend

Herveld -  Op sportpark De Zandakkers beleefde het 2e elftal van Unitas´28 schaarse hoogtepunten in de uitwedstrijd bij SVHA  2. De thuisclub, die evenals Unitas´28 nog op de eerste overwinning wachtte, profiteerde met drie doelpunten in de 1e helft optimaal van spelers bij de gasten die niet thuis gaven. Een Wamelse aanval in deze periode tussen de bedrijven door leverde ook een treffer voor Unitas´28 op van Roel van Leeuwen die goed raak schoot. Toen vlak voor de theepauze bij de gasten een cornerbal fraai binnen gekopt werd door Gerard Lamers, 3 - 2  leek opeens alles weer mogelijk voor de 2e helft. Na wat omzettingen in de rust vielen de doelpunten in de 2e helft aan de andere kant, daar tussendoor werd nog een penalty benut door Gerard Lamers en kon de ploeg van trainer Pieter Koolhout met een veel te grote 9 - 3 nederlaag op zak weer de Waal over naar huis.