8 september 2013 14:30

Scheidsrechter

Benali, M.

UNITAS'28  START  MET  GELIJKSPEL  TEGEN  AQUILA  2 - 2

Wamel - In een sportieve en vooral na rust ook leuke streekderby hebben Unitas'28 en Aquila uiteindelijk terecht de punten gedeeld. Na de regen van de afgelopen nacht was het lekker voetballen op een goede grasmat met een mooi najaarszonnetje erbij en een gezellige drukte langs de lijn. Het voetbal was niet hoogstaand maar doelkansen kwamen er wel over en weer. Toch kwam de rust met 0 - 0 en moesten de toeschouwers tot de 2e helft wachten op doelpunten. De thuisclub kwam na rust voor het eerst op voorsprong na goed voorbereidend werk van Tim v Kessel op rechts die Damien vd Brink op maat bediende en de Dreumelse goaly kansloos liet, 1 - 0. De Dreumelse gelijkmaker liet niet lang op zich wachten en via Ralf Jansen werd het 1 - 1 nadat de bal door een handsbal op de stip ging en Conte Mamadou vanaf 11 meter de bal via Bram Peters en de doelpaal terug zag komen en vervolgens alsnog binnenschoot.. Toen in het verdere verloop de thuisclub weer op voorsprong kwam door een prachtig doelpunt van Roy Peters die de bijna gehele Dreumelse defensie te kijk zette leek de winst binnen voor Unitas'28 maar in de slotfase bleek andermaal dat de Unitas'28 defensie ook kwetsbaar is en opnieuw Ralf Jansen, nadat eerst Chiem Heijmen en vervolgens Robin v Versendaal simpel werden uitgespeeld en 2 - 2 in de touwen prikte  hetgeen ook de eindstand werd.

Volgende week zondag is Unitas'28 vrij van competitie en op zondag 22 September staat de thuiswedstrijd tegen Valburg op het programma voor de ploeg van trainer Co v Gelder, die daardoor 2 weken de tijd heeft nog wat te sleutelen aan zijn ploeg want dat is wel nodig.