OPNIEUW WINST UNITAS 2, NU BIJ BATAVIA 2 1 - 2

Datum

1 oktober 2017 11:30

Accommodatie

Onbekend

Batenburg - Het 2e elftal van Unitas´28 won ook haar tweede wedstrijd in deze competitie en wel bij Batavia 2 met 1 - 2. Deze winst kwam veel te moeizaam tot stand. De kansen voor de ploeg van trainer Peter-Jan van Ingen regen zich aaneen maar slechts één daarvan werd benut, mede door toedoen van invaller Robbert Witsiers werkte een Batavia verdediger de bal in eigen doel. Ook aan Wamelse kant kwamen enkele kansen maar de prima keepende Joey Berghegen was een "sta in de weg" voor de thuisclub. In de 2e helft opnieuw kansen en uiteindelijk was het halverwege de 2e helft opnieuw Robbert Witsiers die de score wist te verdubbelen, 2 - 0. Nog geen minuut later lag de aansluiting voor Batavia alweer achter doelman Berghegen na onoplettendheid in de Wamelse defensie. Hierdoor was de slotfase nog spannend maar de gasten, die met diverse invallers speelden die het verder prima deden, wisten de voorsprong over de eindstreep te trekken zodat het 2e elftal in hun poule mede aan kop gaat na 2 overwinningen. Komende zondag gaat de ploeg op bezoek in Wageningen waar gespeeld zal worden op sportpark De Bongerd tegen G.V.C. 2
(Unitas´28  2: Joey Berghegen, Sander Post, Cas v Hal, Ruben de Heer, Marco Smulders, Jasper Hol, Devi v Verseveld, Mark v Dodeweerd, Gilsi Jansen, Robbert Witsiers,         Roel v Leeuwen, Jordy Ebben, Jarvin Adams, Rune v Wijk, Jordy Khemai)