Pupil van de week: Giel Gerrits

14 november 2022 7:45

Toen ik was gebeld met de vraag of ik pupil van de week wilde zijn, kon ik niet meer wachten tot het zondag was. Ik vond het erg spannend. Maar ook superleuk. Eerst een teambespreking met spelers en leiding. Daarna kreeg ik een jasje aan met pupil van de week erop. Dat vond ik erg leuk. Ik mocht meedoen met de warming up en een balletje trappen met de grote jongens. Toen was het bijna 14.00uur en mocht ik voorop met de bal in de hand met de scheidsrechter meelopen het veld op. Ik mocht de aftrap doen en naar de goal van de tegenstander lopen om daar te scoren. Toen was de wedstrijd begonnen. Ik mocht in de dug-out gaan zitten bij de wissels. Net voor rust werd het 1-0. In de tweede helft 1-1. Maar gelukkig scoorde Unitas nog en werd de wedstrijd gewonnen met 2-1.
Ik heb erg genoten van deze middag. En vond het bijzonder om dit mee te maken.