Pupil van de week: Thijs Plaggenmarsch

27 november 2022 22:15

Hallo, mijn naam is Thijs Plaggenmarsch en ik ben verdediger in JO10. Deze week mocht ik pupil van de week zijn. Ik was helemaal blij toen ik dat vrijdagmorgen hoorde van mijn vader. Toen ik er zondagmiddag om 12.30u was werd de opstelling en de tactiek besproken. De tegenstander zou twee goede spelers hebben die we in de gaten moesten houden.
Daarna ging ik de cornervlaggen goed zetten, samen met Peter Koolhout die mij de hele middag begeleidde. Toen begon de warming-up. Het was moeilijk om de snelheid bij te houden van het aannemen en passen. Na de warming-up mocht ik met aanvoerder Tom op de foto. Hij is heel goed en staat op dezelfde positie als ik. In het begin van de wedstrijd hadden we veel balbezit en werd er snel gescoord. Bij rust was het 3-0 voor unitas. In de rust kreeg ik chips en caprisun. Na de rust waren er veel kansen voor de tegenstander maar er werd niet gescoord dus 3-0 was de eindstand.

Unitas 1 van harte bedankt om een middag bij jullie te kunnen horen.