Pupil van de week: Mike Traa

3 december 2019 11:00

Mijn naam is Mike. Ik speel bij de JO10-1. Vandaag was ik pupil van de week. Ik mocht vandaag met het beste team van Unitas meedoen. Ik mocht meedoen met de warming-up. Daarna ging ik naar de scheidsrechterskamer. Daar mocht ik even mee praten. Hij vertelde wat er ging gebeuren. Ik mocht de bal ook dragen naar het veld. Daar werd eerst getost, wit of zwart, wie er mocht beginnen. Daarna mocht ik scoren bij de tegenstander. Dat was gelukt. In de eerste helft had Unitas 1-0 gemaakt. Tijdens de rust gingen we naar de kleedkamer en kreeg ik caprisun en chips. In de laatste minuten had Unitas 2-0 gemaakt. Ze waren heel blij dat ze hadden gewonnen. Daarna kreeg ik nog een leuk cadeautje van Unitas28. Ik vond het heel erg leuk.