UNITAS´28 VOETBAL + MASSAAL ONTHAALD - Unitas 28

UNITAS´28 VOETBAL + MASSAAL ONTHAALD

11 april 2015 19:30Prachtige Opening Voetbal+
Na een lange voorbereiding was het woensdag 8 april eindelijk zover. De officiële toevoeging van het nieuwe voetbal + elftal aan de jeugdafdeling van Unitas’28.

De vele vrijwilligers zijn maanden bezig geweest om dit elftal en deze dag te organiseren en het werd een avond om nooit meer te vergeten. Het sportpark was prachtig versierd met vlaggen, ballonnen en sky tubes.
Nadat tegenstander SC Woezik was gearriveerd was er eerst een gezamenlijke maaltijd waarna er werd omgekleed. Een voor een werden de voetbal + spelers welkom geheten door het in grote getalen aanwezige publiek en jeugdspelers. Dit was voor alle spelers heel spannend en zorgde bij de leiding voor het nodige kippenvel. Het officiële gedeelte begon met een toespraak van onze voorzitter Jan van Ingen die in warme woorden het elftal welkom heette als onderdeel van Unitas en zijn trots uit sprak op het elftal en de vereniging waarin het zo goed past. Wij als leiding waren erg trots op de wijze waarop Jan dit deed. Daarna was het woord aan de directeur van Kingspan Insulation als kledingsponsor , de Zwaluwenactie als sponsor voor de accommodatie en gemeente West Maas en Waal die allen een cheque doneerden.
Na deze woorden was het tijd voor alle jeugdvoetballers om hun ballonnen op te laten voor de ballonenwedstrijd en na het aftellen van 10 naar nul vlogen er 150 ballonnen met kaartje de lucht in. 
De eerste kaartjes zijn inmiddels binnen uit Utrecht, Apeldoorn en Indonesië. Als klap op de vuurpijl werd het opblaasbaar pannaveld onthult. Een veld met opblaasbare boarding waar de voetballers van +, kabouters, F en E nog veel plezier aan kunnen beleven.
Eindelijk kon er dan gevoetbald worden tussen Unitas + en SC Woezik +. In een spannende wedstrijd waarin het spel op en neer ging stond er bij het eindsignaal de score van 7-7 op het scorebord.
Hierna mocht iedereen nog een penalty nemen en hiervoor stond de bekende penalty killer John Michiels in de goal. Iedereen was een winnaar en voor alle + voetballers ware er door NEC kaarten beschikbaar gesteld voor de wedstrijd NEC – Jong Ajax. Als laatste werd er door vrienden van Beuningse Boys voetbal + een trainingsladder overhandigd.
Het was al met al een prachtige avond en wij als leiding danken iedereen die aanwezig was en mee heeft geholpen aan deze fantastische opening. Waarin een klein dorp groot kan zijn !!!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!