EERSTE WINST UNITAS 2

11 oktober 2021 13:00

J.L.

Wamel – Na twee nederlagen was de ploeg van trainer Edwin Lagarde, die door droevige familie omstandigheden verstek moest laten gaan erop gebrand om de eerste overwinning binnen te halen tegen Woezik 5. Onder leiding van hoofdtrainer Gerard v Zwam en assistent Dick v Verseveld werd er begonnen met één minuut stilte ter herdenking aan het overlijden van Toon Lagarde, de vader van trainer Edwin. De ploeg had daarna een flitsende start en al binnen 20 minuten stond er een voorsprong van 3 – 0 op het scorebord door doelpunten van Roel v Leeuwen en tweemaal Tom Derks. Toen even later Jur v Hal dacht dat die op het middenveld speelde was het een Woezik speler die van afstand raak schoot in het lege Unitas’28 doel, 3 – 1. Hierna liet de thuisclub de teugels wat vieren en kwamen er ook kansen aan de andere zijde, echter Unitas’28 keeper Jur v Hal herstelde zich met enkele reddingen uitstekend zodat de pauze kwam met 3 – 1. In de 2e helft kwamen Jorg Dikker, Frank Drost, Dylan v Haren, goud-old Jordy Ebben en Rune v Wijk in het veld en met nog twee treffers van Dylan v Haren en een doelpunt van Reinhoud v Ingen stond er een 6 – 1 op het scorebord. In de slotfase kwam er ook nog Amsterdamse inbreng van Jarvin Adams binnen de lijnen die had moeten scoren maar hij had geen geluk bij enkele kansen zodat met een 6 – 1 winst deze sportieve wedstrijd onder correcte leiding werd afgesloten, komende donderdag is er een oefen wedstrijd tegen Unitas 4 om 20.00 uur in Wamel en komend weekend is de ploeg vrijaf….