Lid worden - Unitas 28

Lid worden

 

Unitas'28 biedt naast voetbal in de reguliere competities van de KNVB voor senioren op zondag en jeugd op zaterdag ook Voetbal+ en 7x7 voetbal op de vrijdagavond aan. Wilt u specifieke info hierover kun u altijd even een email sturen naar info@unitas28.nl

 

Lidmaatschap

Bij inschrijving als lid bij Unitas'28 gaat u akkoord met het mogelijk publiceren van een teamfoto en uw naam op de website van Unitas'28. Meer informatie over het lidmaatschap van Unitas'28 vindt u hier

 

Aanmelden

U kunt uzelf of uw kind aanmelden online via het aanmeld formulier. Heeft u nog vragen over het lidmaatschap van Unitas'28 kunt u een email sturen naar info@unitas28.nl .

 

Afmelden

Het afmelden van uzelf of uw kind kan door via onze site een bericht te sturen. Kies in het menu voor 'Clubinfo' en vervolgens 'Contact'. Er volgt een keuze menu van afdelingen waaraan u een bericht kunt sturen. Kies hier voor 'Ledenadministratie Unitas'28' afdeling.

 

Algemeen

Kunt u bepaalde informatie niet vinden over andere activiteiten of onderdelen binnen de club, dan kunt u ook via onze site een bericht sturen. Kies in het menu voor 'Clubinfo' en vervolgens  'Contact'. Er volgt een keuze menu van afdelingen waaraan u de vraag kunt stellen middels een email. 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!