Home

NIJMEGEN - UNITAS'28 2 - 2

21 november 7:30   UNITAS’28 LAAT DE WINST LIGGEN IN NIJMEGEN 2 - 2 Nijmegen – Bij die gelijknamige club had Unitas’28 in de slotfase de winst voor het grijpen maar moest het uiteindelijk genoegen nemen met een 2 – 2 remise. Op een ijskoud en regenachtig sportpark Oscar Carre kwamen er kansjes aan beide kanten maar met 0 – 0 kwam de rust waarin Vince den Bieman opnieuw al vroeg geblesseerd uitviel. Voor hem kwam in de ploeg Remco van Biesbergen. In de 2e helft kwam na een kwartier spelen de thuisclub op voorsprong na een diagonaal schot van Esmond Windefelde maar werd later in de wedstrijd met doelpunten van Kian Mannee en Duke Boudewijn de achterstand omgezet in een 1 – 2 voorsprong. In de slotfase met invaller Dylan van Haren in het veld had de ploeg van trainer Gerard van Zwam de winst voor het grijpen, maar liefst 2 aanvallers stonden met de bal in de voet van dichtbij voor een open goal, helaas echter de 1 – 3 bleef uit waarna even later de rekening kwam en Achraf Ouchen voor Nijmegen alsnog de gelijkmaker binnen kopte waarna het einde kwam van deze verder sportieve wedstrijd onder correcte leiding. Door dit gelijkspel kwam Unitas’28 weer in het linker-rijtje terecht. Komende zondag 26 November staat de thuiswedstrijd tegen AAC/Olympia op het programma, de eerste wedstrijd in de tweede periode die 7 wedstrijden omvat op jacht naar deze prijs. (De eerste periode won Victoria’25 gisteren) De aftrap in Wamel is om 14.00 uur….

162x gelezen

EERSTE WINST UNITAS JO13

21 november 7:00   EERSTE WINST UNITAS JO13 Wamel – Een meer dan strijdend elftal van Unitas’28 jo13 behaalde tegen de leeftijdgenoten van Kesteren hun eerste overwinning in dit najaar. Ze waren er ook wel aan toe maar het ging niet vanzelf. Ook de gasten van over de Waal kregen kansen. Bij de rust keek de thuisploeg nog tegen een benauwde 1 - 0 voorsprong aan. Maar in de 2e helft toonden de mannen de nodige veerkracht en met doelpunten van Mees Palma Paras 2x en de prima spelende Jurre De Best én een Betuws doelpunt werd een meer dan verdiende 3 – 1 winst over de eindstreep getrokken. De prima keepende Harm Maes maar ook spelers als Bjorn Nijs, Daan Loderus, Niels van Deursen en Jim van Rossum hielden met de nodige dosis werklust en inzet de eerste driepunter in Wamel zodat deze koude zaterdag toch nog warm aanvoelde en met opgeheven hoofd de komende thuiswedstrijd a.s. zaterdag tegen sv DFS uit Opheusden tegemoet kan worden gezien, de aftrap is al om 11.00 uur in Wamel en wederom is het hondstrouwe publiek welkom. Er waren nog meer winstpartijen te noteren, zo wonnen de meiden onder 20 in Wageningen met maar liefst 1 – 5 van S.K.V. mo20-2 en wisten ook het elftal van Unitas’28 mo13 hun wedstrijd bij Uchta nipt maar verdiend met 1 – 2 te winnen en voeren ze de koppositie aan. Unitas’28 jo9-2 won en wel met 2 – 1 de thuiswedstrijd tegen AAC/Olympia. Ook Unitas’28 jo10 blijft maar winnen, nu werd het Drutense DIO’30 jo10-1 met maar liefst 13 – 2 aan de kant gezet. Unitas’28 jo8 verloor en wel met 2 – 6 van het bezoekende Victoria’25/SCD’33. De jongens onder 7 bleven ondanks fraaie doelpunten met een eindscore van 5 – 7 nipt aan de nadelige kant, de winst op DSZ maakte veel goed. Unitas’28 jo16 kwamen tekort in Hernen en verloren met 6 – 1 van fusieclub UHC/Batavia jo16-1. Komende zaterdag 26 November de kans op herstel in de thuiswedstrijd tegen Avios/DBV, de aftrap in Wamel is om 12.00 uur.

91x gelezen

Foto's: s.v. Nijmegen 1 - Unitas'28 1: 2 - 2

20 november 18:15  Ondanks het slechte weer en veld neemt Unitas een puntje mee naar Wamel. Doelpunten van Kian Mannee en Duke Boudewijn. Helaas door het weer weinig foto's.meer »


WINST EN VERLIES BIJ HET JEUGDVOETBAL

14 november 15:00   RESULTATEN JEUGDVOETBAL Wamel – Een hardwerkende meiden onder 20 moest haar meerdere erkennen in tegenstander S.D.O.O. uit Heteren en verloor met 1 – 4. Unitas’28 jo16 wonnen hun wedstrijd en wel met 4 – 2 van Redichem jo16-1 . Doelpunten in de 1e helft van Finn Samuel van Rijckevorsel, Finn Gijsbers en Joris de Vree en een doelpunt van de gasten waarop de verder prima keepende Jorn Rikken zich verkeek bracht een 3 – 1 ruststand op het scorebord. In de 2e helft kwamen de gasten dichterbij met 3 – 2 maar een wereldgoal van Kayro van der Sluis en met nog enkele puike reddingen van de Unitas keeper Jorn Rikken mét een goed spelende Roemer Lap liet de ploeg van Hans van Eck zich niet meer verrassen en bracht de winst dik verdiend in eigen huis. Unitas jo13 verloren met 5 – 0 in Zetten van Excelsior en Unitas jo10 won in een spectaculaire wedstrijd in het Hol van de Leeuw met de korfbalcijfers 6 – 9 van Leones jo10-1. Ook Unitas jo9-1 wist te winnen, met 1 – 7 werd in Boven Leeuwen DSZ jo9-1 verslagen. Unitas jo9-1 verloor nipt de wedstrijd tegen Union jo9-1 met 4 – 5, toch ook een knap resultaat tegen die grote club in Malden. Ook bij de jeugd onder 7 werd er weer volop gescoord aan beide kanten. De wedstrijd van de meiden onder 13 werd verplaatst naar zaterdag 17 December Zaterdag 19 November weer een volledig programma met winstkansen voor iedereen

126x gelezen

UNITAS’28 - D.V.S.G. 2 - 1

14 november 14:30   UNITAS’28 - D.V.S.G. 2 - 1 Wamel – Unitas’28 heeft de thuiswedstrijd tegen het Groesbeekse D.V.S.G. in een meer dan verdiende 2 – 1 winst weten om te zetten. Na een aftastende beginfase kwamen er kansjes aan beide kanten maar gescoord werd er vooralsnog niet. Van lieverlee kreeg de thuisclub meer en meer de overhand al had de prima keepende Unitas’28 keeper Jur van Hal geluk dat bij een uitval een Groesbeekse inzet op de doelpaal uiteen spatte. Vlak voor de pauze was het de supersnelle en sterke Vince den Bieman die na een rush de Groesbeekse keeper Stan Peters met een hard schot te kijk zette, 1 – 0 waardoor de thee toch wat lekkerder was in de rust. In de 2e helft kwamen er met Remco van Biesbergen in de ploeg opnieuw Wamelse kansen, doelpunten bleven uit. Ook aan de andere zijde bleef het opletten Toen later in de wedstrijd Dylan van Haren in het veld verscheen kwam er meer reuring in de aanval, eerst kreeg echter nog de ploeg van trainer Gerard van Zwam een domper te verwerken toen invaller Niek Derksen onverwacht de 1 – 1 op het scorebord liet zetten voor D.V.S.G. Een zwoegend Unitas ging in de slotfase alsnog voor de volle winst en nadat Pelle Rensink enkele niet te missen kansen kreeg, het leek wel of zijn teennagels tekort afgeknipt waren, was het Unitas’28 aanvoerder Tom Kuijstermans die Rensink liet zien hoe het wél moet en met een fraaie trap de D.V.S.G. keeper het nakijken liet, 2 – 1. Even later kwam het eindsignaal van de Wageningse scheidsrechter Arie Meijnen en was de derde driepunter binnen voor Unitas’28 dat daarmee op gelijke hoogte kwam met de ploeg uit Groesbeek. Volgende week zondag staat er een uitwedstrijd op het programma, op sportpark Oscar Carre in Nijmegen wordt er gespeeld tegen Nijmegen. Die ploeg heeft 6 punten maar verraste gisteren door koploper Victoria’25 de eerste punten af te snoepen. De aftrap in Nijmegen is om 14.00 uur !!

112x gelezen

UNITAS 2 - GVC 2 1 - 3

14 november 13:30   VERLIES UNITAS 2 TEGEN GVC 2 1 – 3 Wamel – Het 2e elftal verloor dit seizoen voor het eerst op eigen terrein een competitiewedstrijd en wel tegen de studenten van het Wageningse GVC 2. Ondanks een vroege voorsprong moest het vooral in de 2e helft haar meerdere erkennen in de tegenstander. De wedstrijd was nog een twee minuten oud toen Rune van Wijk na een mooie aanval de score opende voor de thuisclub, 1 – 0 Binnen een half uur spelen kwamen de bezoekers na balverlies bij Unitas van dichtbij op gelijke hoogte. In de 2e helft een steeds beter spelende GVC waar de ploeg van trainer Danny Thijssen geen raad mee wist en stond er al spoedig een 1 – 2 op het scorebord. Een kwartier voor tijd eiste de prima keepende Dylan van Haren een dubbele hoofdrol voor zich op. Hij stopte een door hemzelf veroorzaakte pingel en hield zijn ploeg daarmee vooralsnog in de race naar een beter resultaat. In een poging een slotoffensief op te zetten bij de Wamelse ploeg viel het doelpunt aan de andere kant zodat met een 1 – 3 nederlaag het einde kwam van deze verder sportieve ontmoeting onder correcte leiding van scheidsrechter Peter-Jan van Ingen. Komende zondag een vrije dag, op dinsdag 22 November speelt het 2e elftal een oefenwedstrijd bij Aquila 2 waar William Gorissen de touwtjes in handen heeft. De aftrap in Dreumel is om 20.00 uur.

82x gelezen

Pupil van de week: Giel Gerrits

14 november 7:45  Pupil van de week: Giel Gerritsmeer »

37x gelezen

Foto's Unitas'28 1 - DVSG 1

13 november 17:30  Na een zware wedstrijd wint Unitas 1 met 2 -1 van DVSG. Twee prachtige goals van buiten de 16. De 1-0 voor de rust door Vince den Bieman en de 2-0 aan het eind van de 2de helft door Tom Kuisterman.meer »


RESULTATEN JEUGDVOETBAL

7 november 9:00   RESULTATEN JEUGDVOETBAL Wamel, Afgelopen zaterdagmiddag was er bij de jeugd een uitwisseling met Leones, zowel de meiden als de jongens onder 13 speelden bij fraai nazomerweer tegen hun leeftijdgenoten van de club uit het Hol van de Leeuw. Helaas echter verloren de jongens nipt met 2 – 3, de verdiende gelijkmaker bleef aan een Wamelse schoen hangen zodat die 3 punten meegingen naar Lauwe. De meiden onder 13 daar in tegen waren heer en meester tegen Leones en versloegen hun opponent met maar liefst 6 – 0 en staan bovenaan in hun poule Er werd nog meer gevoetbald !! De allerkleinsten jongens onder 7 speelden tweemaal gelijk tegen Leones en AAC/Olympia en een wedstrijd werd er gewonnen van het Dreumelse Aquila. Unitas jo9-1 wist knap in Nijmegen te winnen van Quick 1888 jo9-1 met 2 – 5, Unitas jo9-2 verpulverde SCP jo9 met maar liefst 11 – 3. Bij Unitas jo8 zit er zeker ook vooruitgang in, ze kwamen één doelpuntje tekort tegen SCP jo8 en verloren met 4 – 5. Unitas jo10 bonden de leeftijdgenoten van Beuningse Boys met 11 – 5 aan de zegekar. De wedstrijd van jo16 werd uitgesteld en de mo20 waren vrij. Komend weekend weer een volledig programma, kijk hiervoor elders op deze site

73x gelezen

UNITAS’28 – VICTORIA’25 1 - 3

7 november 8:30   UNITAS’28 – VICTORIA’25 1 - 3 Wamel, Unitas’28 heeft de streekderby tegen koploper Victoria’25 met 1 – 3 verloren. Na een 1ste helft met doelkansen over en weer brak de rust aan met 0 – 0. Inmiddels was bij Unitas de geblesseerd geraakte Gino Feroce al vervangen door Kian Mannee. In de 2de helft kwamen de bezoekers na bijna een kwartier spelen op voorsprong, Martijn Kolvenbach profiteerde na een foutief handelen in de Unitas defensie en passeerde keeper Jur van Hal, 0 – 1. De thuisclub rechtte de rug en invaller Dylan van Haren wist met een fraaie inzet de gelijkmaker op het scorebord te zetten en leek Unitas voor een verrassing te kunnen zorgen. Echter hierna hadden de gasten uit Afferden een effectief kwartiertje en troffen driemaal doel waarvan de eerste op advies van assistent Marco Brands terecht werd geannuleerd. De andere 2 doelpunten van Joep Lepoutre en invaller Niek van der Heijden gooiden deze wedstrijd in het slot met 1 – 3 als eindstand en heeft Victoria, die door een rode kaart deze wedstrijd met 10 man eindigde door deze zege de eerste periodetitel binnen handbereik. Komende zondag 13 November opnieuw een thuiswedstrijd voor Unitas, op bezoek komt het Groesbeekse D.V.S.G. en bij winst passeert Unitas diezelfde tegenstander op de ranglijst, de aftrap is om 14.00 uur

120x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!