Pupil van de week: Geert de Graaff

17 maart 2014 12:45

16 maart 2014: Unitas'28 - DBV

Vandaag 16 maart 2014 was ik de pupil van de week. Ik ben Geert de Graaff en speel in de F1 als verdediger.

In de kleedkamer hadden we eerst een bespreking en werd uitgelegd waar iedereen moest staan. Toen zijn we allemaal gaan aankleden voor de warming-up. Ik vond de warming-up leuk we gingen eerst warm lopen daarna zei de aanvoerder wat we verder moesten doen. We gingen overschieten met de spelers en met de keeper heb ik de bal ingegooid richting doel. Net voor de wedstrijd begon gingen we naar de kleedkamer om ons te verkleden en ik ging naar de scheidsrechter om kennis te maken en vragen wat ik moest doen.

Daar kreeg ik te horen dat ik de eerst aftrap mocht geven ik scoorde meteen een goal. De wedstrijd tegen DBV 1 was spannend de eerste helft was het 3-1 voor Unitas 28. De tweede helft werd het 4-2.

Na de wedstrijd heb ik nog een mooi aandenken gehad en alle handtekeningen van de spelers gekregen. Ook een leuk prijsje was erbij, wat dat is zie je wel als je pupil van de week bent.