WINST EN VERLIES BIJ HET JEUGDVOETBAL

14 november 2022 15:00

J.L.

RESULTATEN JEUGDVOETBAL

Wamel – Een hardwerkende meiden onder 20 moest haar meerdere erkennen in tegenstander S.D.O.O. uit Heteren en verloor met 1 – 4. Unitas’28 jo16 wonnen hun wedstrijd en wel met 4 – 2 van Redichem jo16-1 . Doelpunten in de 1e helft van Finn Samuel van Rijckevorsel, Finn Gijsbers en Joris de Vree en een doelpunt van de gasten waarop de verder prima keepende Jorn Rikken zich verkeek bracht een 3 – 1 ruststand op het scorebord. In de 2e helft kwamen de gasten dichterbij met 3 – 2 maar een wereldgoal van Kayro van der Sluis en met nog enkele puike reddingen van de Unitas keeper Jorn Rikken mét een goed spelende Roemer Lap liet de ploeg van Hans van Eck zich niet meer verrassen en bracht de winst dik verdiend in eigen huis.
Unitas jo13 verloren met 5 – 0 in Zetten van Excelsior en Unitas jo10 won in een spectaculaire wedstrijd in het Hol van de Leeuw met de korfbalcijfers 6 – 9 van Leones jo10-1. Ook Unitas jo9-1 wist te winnen, met 1 – 7 werd in Boven Leeuwen DSZ jo9-1 verslagen. Unitas jo9-1 verloor nipt de wedstrijd tegen Union jo9-1 met 4 – 5, toch ook een knap resultaat tegen die grote club in Malden. Ook bij de jeugd onder 7 werd er weer volop gescoord aan beide kanten. De wedstrijd van de meiden onder 13 werd verplaatst naar zaterdag 17 December