UNITAS 2 - JONGE KRACHT 3 5 - 3

28 november 2022 13:15

J.L.

KLINKENDE ZEGE NA STERKE 1e HELFT UNITAS 2

Wamel – Het 2e elftal van Unitas’28 behaalde op basis van een sterke 1e helft tegen Jonge Kracht 3 uit Huissen met 5 – 3 de volle winst binnen. Toch kwam de ploeg van trainer Danny Thijssen eerst nog op een achterstand doordat Unitas’28 keeper Jesper Wentholt tot twee keer toe bij een inzet de bal niet klem hield waaruit de gasten éénmaal scoorde, 0 – 1. Dit bleek het startsein van een wervelende show in het verdere verloop van de 1e helft. Met fraai combinatievoetbal gevolgd met prima doelpunten van Giel van Kampen (2x), Rune van Wijk en Bob Dikker stond er een 4 – 1 ruststand op het scorebord. In de 2e helft was de snit er een beetje uit en met 2 tegentreffers en een doelpunt van de Roel van Leeuwen die weer eens te laat op het appél verscheen waren er alleen maar tevreden gezichten te zien bij de thuisclub. Komende zondag alweer de voorlaatste wedstrijd voor de winterstop, op het programma staat de uitwedstrijd tegen RKHVV 7 in Huissen waar de aftrap is op sportpark De Blauwenburcht om 9.55 uur !!