RKHVV 7 – UNITAS 2 2 - 2

5 december 2022 15:00

J.L.

Huissen – Het 2e elftal speelde een aardige wedstrijd tegen de veelal veteranen van RKHVV 7 en bleven uiteindelijk op een 2 – 2 remise steken. In de 1e helft had de ploeg van trainer Danny Thijssen het aanvankelijk moeilijk en kwam na een kwartier spelen op een 1 – 0 achterstand door niet alert optreden in de defensie. Niet veel later was het Reinhoud van Ingen die de rebound benutte nadat Giel van Kampen op de keeper schoot en was het 1 – 1. Vlak voor de pauze kreeg Roel van Leeuwen de kans om de Betuwse keeper opnieuw te verrassen en met een lage schuiver schoot de inmiddels 25 jarige boemerang de bal tussen de benen door zodat de Wamelse ploeg met een 1 – 2 voorsprong de rust in ging. In de 2e helft hadden de bezoekers met de invallers Rune van Wijk, Bret Thijssen en Tyler Geijtenbeek geruime tijd een veldoverwicht, kregen volop kansen maar kregen de bal er op een of andere manier niet in of hij ketste via de paal of doellat naast en over. In de slotfase kreeg het de rekening gepresenteerd en bij een uitval van de thuisclub viel de gelijkmaker voor de gastheren waarop de prima keepende Stan van der Zanden geen verweer had zodat met 2 – 2 het einde kwam van deze sportieve wedstrijd. De thuiswedstrijd voor a.s. zondag 11 December is uitgesteld hetgeen voor het 2e elftal een vervroegde winterstop oplevert. Wanneer deze wedstrijd ingehaald wordt is nog niet bekend……