UNITAS JO10 OOK WINTERKAMPIOEN

12 december 2022 9:45

R.A.

Afgelopen zaterdag is JO10 van Unitas’28 wederom ongeslagen kampioen geworden van de 2e fase, hiermee dwingen ze een promotie naar de 1e klasse af!
Op deze koude voetbalochtend begonnen de jongens aftastend aan de wedstrijd tegen DIO, de tegenstander ging ook voortvarend van start want die wilde koste wat kost Unitas niet in het zadel helpen en loerde op snelle counters.
Uiteindelijk na 5 minuten scoorde Unitas de openingsgoal en maakte gelijk de 2-0. DIO kwam nog voor de rust terug op 2-1, maar na de rust ging het bij Unitas weer als vanouds swingen en liepen ze snel met goed positiespel uit door doelpunten van Mick, Jeacy, Luke en Thijmen naar een mooie 9-2 overwinning waarmee ze in stijl deze fase afsloten.